Tutto quello che ti serve per una manicure di qualità da salone a casa, ora in sconto!

Tutti i saldi

Kit in saldo

Colori

Essenziali

Smalti ynë

E lehtë, e shpejtë dhe e sigurt

MBI 10 000 KLIENTËT E KËNAQUR

I dashur nga mijëra gra

Zgjidhje e shkëlqyer për manikyr afatgjatë!

Si kuzhinier, duart e mia janë vazhdimisht në kontakt me përbërës dhe lëngje të ndryshme. Unë përdor Torrid Nails sepse thonjtë e mi i rezistojnë kërkesave të profesionit tim

Maria Rossi

E përkryer për të bërë një deklaratë!

Si një ndikuese e modës, jam gjithmonë në kërkim të ngjyrave unike dhe të guximshme të thonjve. Nero Dark Dreams është manikyri i zi i përsosur për të bërë një deklaratë. Është e gjatë dhe rezultati i ngjyrës është i jashtëzakonshëm. Unë absolutisht e dua atë!

Giuseppe Bianchi

I përshtatshëm për çdo pamje

Më pëlqen shumëllojshmëria e këtyre manikyrave, përshtaten me çdo veshje apo sesion fotografik. Rekomandohet shumë për profesionistët e industrisë krijuese!

Elena Konti

Shumë bukur!

Bleva kompletin thelbësor të zhytjes së Torrid Nails, e pranoj që ende nuk kam arritur ta kuptoj, por ishte një zbulim i vërtetë. Ndoshta e vetmja gjë (për mua personalisht), shishja për heqjen e manikyrit, është paksa e vogël. Por ndryshe TOP.

CRISTINA DEIANA

Çfarë na bën unikë?

 • Produkte 100% pa toksike

 • Ne jemi të qëndrueshëm

 • Vegane

 • Pa mizori

MBI 10 000 KLIENTËT E KËNAQUR

I dashur nga mijëra gra

Zgjidhje e shkëlqyer për manikyr afatgjatë!

Si kuzhinier, duart e mia janë vazhdimisht në kontakt me përbërës dhe lëngje të ndryshme. Unë përdor Torrid Nails sepse thonjtë e mi i rezistojnë kërkesave të profesionit tim

Maria Rossi

E përkryer për të bërë një deklaratë!

Si një ndikuese e modës, jam gjithmonë në kërkim të ngjyrave unike dhe të guximshme të thonjve. Nero Dark Dreams është manikyri i zi i përsosur për të bërë një deklaratë. Është e gjatë dhe rezultati i ngjyrës është i jashtëzakonshëm. Unë absolutisht e dua atë!

Giuseppe Bianchi

I përshtatshëm për çdo pamje

Më pëlqen shumëllojshmëria e këtyre manikyrave, përshtaten me çdo veshje apo sesion fotografik. Rekomandohet shumë për profesionistët e industrisë krijuese!

Elena Konti

Shumë bukur!

Bleva kompletin thelbësor të zhytjes së Torrid Nails, e pranoj që ende nuk kam arritur ta kuptoj, por ishte një zbulim i vërtetë. Ndoshta e vetmja gjë (për mua personalisht), shishja për heqjen e manikyrit, është paksa e vogël. Por ndryshe TOP.

CRISTINA DEIANA

Çfarë na bën unikë?

 • Produkte 100% pa toksike

 • Ne jemi të qëndrueshëm

 • Vegane

 • Pa mizori

MISIONI YNE

Bëni thonjtë tuaj të lumtur

Ne duam t'i japim çdokujt mundësinë të shprehë kreativitetin e tij, duke garantuar duar të rregulluara në mënyrë të lehtë, të shpejtë dhe ekonomike, por me një rezultat profesional, direkt nga komoditeti i shtëpisë.
 • Përbërës me cilësi të lartë

 • Një komunitet fantastik klientësh për të mbështetur udhëtimin tuaj

 • Mbështetja e klientit është gjithmonë e gatshme për t'ju ndihmuar

community2_1_91e80ffd-1af7-4278-b1eb-0412258b560c

Duke i bërë thonjtë tuaj të lumtur

Ne duam t'i japim çdokujt mundësinë të shprehë kreativitetin e tij, duke garantuar duar të rregulluara në mënyrë të lehtë, të shpejtë dhe ekonomike, por me një rezultat profesional, direkt nga komoditeti i shtëpisë.
 • Përbërës me cilësi të lartë

 • Një komunitet fantastik klientësh për të mbështetur udhëtimin tuaj

 • Mbështetja e klientit është gjithmonë e gatshme për t'ju ndihmuar

MISIONI YNE
community2_1_91e80ffd-1af7-4278-b1eb-0412258b560c