Sekretet për të siguruar qëndrueshmërinë e pluhurit të manikyrit tuaj

Transkripti i videos

Këtu janë disa këshilla se si të zgjasni jetën e manikyrit tuaj.

Gjithmonë mbani mend që të mos lani ose lagni duart përpara trajtimit dhe gjithashtu të mos aplikoni asnjë vaj ose krem, pasi kjo mund të komprometojë përfundimisht kohëzgjatja.

Shtyjini kutikulat tuaja mbrapa mirë përpara se të filloni trajtimin me ndihmën e mjetit të kutikulës që do të gjeni në kompletin tuaj.

Kjo do t'ju ndihmojë të përhapni shumë më mirë bazën dhe ngjyrën në zonën e kutikulës në mënyrë që të arrini një rezultat përfundimtar shumë më të saktë.

Kur përdorni këtë pjesë të skedarit, mbani mend gjithmonë të matni të gjithë sipërfaqen e thonjve tuaj. Kjo do të sigurojë ngjitje më të mirë të produktit në pllakën e thonjve.

Për të shmangur një rezultat të dendur ose të pabarabartë, kullojeni mirë furçën pas së cilës aplikoni një shtresë bazë super super të hollë pa e prekur ose lejuar që produkti të derdhet në kutikulat pasi kjo mund të shkaktojë ngritjen dhe rrjedhimisht të komprometojë qëndrueshmërinë e trajtimit.

Kjo vlen si për bazën ashtu edhe për ngjyrën duke i kushtuar vëmendje këtij detaji të vogël por vendimtar. Mund t'ju siguroj se rezultati përfundimtar do të duket saktësisht si kjo.

Një tjetër gjë shumë e rëndësishme për t'u mbajtur mend është se, ndryshe nga shtresa bazë, aktivizuesi duhet të aplikohet në sasi të bollshme, kështu që shpërndajeni atë në të gjithë sipërfaqen e thoit dhe mbani mend gjithashtu dhe veçanërisht në majë duhet të mbyllni majën mirë me aktivizuesin.

Shpresoj se ju kanë gjetur të dobishme këto këshilla, na tregoni me një pëlqim dhe një koment në videon tjetër.


Rekomandimet tona

✔️Mos përdorni kremra për kujdesin e duarve/thonjve përpara aplikimit, pasi sipërfaqja e yndyrshme redukton ngjitjen.

✔️ Sigurohuni që të aplikoni lëngjet thelbësore vetëm një gozhdë në të njëjtën kohë dhe menjëherë zhyteni gozhdën në pluhur përpara se të kaloni te gishti tjetër.

✔️ Aplikoni vetëm një shtresë të hollë lëngu në të njëjtën kohë për të shmangur deformimin ose trashjen e padëshiruar.

✔️ Lani butësisht pluhurin e tepërt pas çdo përdorimi.

✔️ Merrni kohën tuaj midis hapave individualë për të arritur rezultatin më të mirë të mundshëm.

✔️ Respektoni kohët e pritjes të specifikuara ndërmjet Activator - Top Coat.

✔️ Aplikoni një sasi të mjaftueshme Activator në mënyrë që pluhuri të ngjitet në mënyrë optimale dhe të mos krijohen flluska ajri në skajet. Mos harroni majën dhe skajet e thoit.

✔️ Gjithmonë prisni derisa të keni përfunduar të gjithë shtresën përpara se të hiqni tepricat me furçë.

✔️ Mbyllni lëngjet menjëherë pas përdorimit për të parandaluar ngurtësimin e produktit

 

Ju keni ende pyetje?

Si të hiqni?

Heqja është e shpejtë dhe e lehtë. 
Mund të hiqni gjithçka në vetëm 15 minuta ose me setin tonë të heqjes ose me aceton 100% të pastër.

Sa zgjat një manikyr?

Llaki pluhur zgjat deri në 4 javë pa plasaritje ose copëzim

Sa aplikime mund të bëj me një ngjyrë?

Me një ngjyrë të vetme mund të krijoni deri në 30 manikyr

Mund të bëj edhe pedikyr?

Sigurisht! Llakët tanë mund të aplikohen lehtësisht edhe në thonjtë e këmbëve.

Punon edhe me bakshishe ose rikonstruksion?

Patjeter qe po! Llakët tanë janë të dizajnuar për të mbuluar thonjtë natyralë, rindërtimet dhe majat.

Nëse e provoj dhe nuk më pëlqen?

Nuk ka problem, ju mund t'i provoni manikyrin tuaj për 30 ditë dhe nëse nuk jeni të kënaqur mund t'i ktheni ato.