Aplikoni bojë në mënyrë të sigurt dhe efikase

Hapi 1 - Përgatitja e artikujve

- Pastroni rrobat tuaja me një heqës.

*Kjo do t'ju ndihmojë të eliminoni çdo mbetje të smaltit ose manikyrit të thonjve.*

- Përdorni një skedar buffer për të përmirësuar ngjitjen e pluhurit zhytës (Dip Powder).

- Lidhni flokët në formën e dëshiruar dhe lëmoni butësisht kutikulat tuaja.


Hapi 2 - Aplikimi i bazës dhe bazës pluhur

Ky hap është thelbësor për t'u siguruar syve tuaj një bazë solide që do të ndihmojë në parandalimin e lëkurës së lëkurës dhe do të lejojë që ngjyra të ngjitet fort në sy. Në fund, shtoni një pelerinë mbrojtëse.

- Aplikoni një kapak të lehtë Base Coat në njërën lëkurë, duke i kushtuar vëmendje kutikulave.

- Mbushni atë në bazën Polvo (pluhur bazë).

- Prisni 15 sekonda.

- Hiqni pluhurin e tepërt.

- Përsëriteni veprimin çdo herë.


Hapi 3 - Veshja bazë dhe ngjyra

- Aplikoni një kapak të lehtë Base Coat në njërën lëkurë, duke i kushtuar vëmendje kutikulave.

- Përzieni një në ngjyrën (Dip Powder) dhe prisni 15 sekonda.

Hiqni pluhurin e tepërt me kunj.

- Përdorni një heqës të kutikulave për të hequr çdo njollë.

- Përsëriteni veprimin çdo herë.

*Nëse është e nevojshme, aplikoni një shtresë tjetër të Base Coat dhe Color çdo herë derisa të arrini intensitetin e dëshiruar të ngjyrës. Disa ngjyra janë më të errëta se të tjerat dhe kërkojnë vetëm një kokë, ndërsa të tjerat mund të kenë nevojë për dy.


Hapi 4 - Aktivizuesi

- Aplikoni një kapak të hollë Activator (Activator) për çdo artikull.

- Prisni 5 deri në 8 minuta dhe përdorni skedarin buffer.

- Vendosni një kapak të dytë të Aktivizuesit dhe prisni 3 minuta

*Gjatë kësaj kohe, flokët do të forcohen pa përdorur një llambë UV. Aktivizuesi ynë duron pluhurin.*


Hapi 5 - Veshja e sipërme

Kjo është faza e fundit e manikyrës. Në këtë hap, ne do t'i shtojmë shkëlqimin atij për një udhëtim WOW dhe do t'i shalojmë të gjitha.

- Aplikoni një shtresë të hollë të shtresës së sipërme në të gjitha pjesët

*Në këtë mënyrë, le të shesim ngjyrën.*

- Prisni 3 minuta.


Paso 6 - Acabado

-  Aplikoni një shtresë të dytë të Top Coat për shkëlqim dhe qëndrueshmëri më të madhe.

- Prisni 3 minuta.

Shijoni rezultatin.


Këshillat tona

✔️Mos përdorni kremra duarsh përpara aplikimit, pasi sipërfaqja e yndyrshme redukton ngjitjen.

✔️ Sigurohuni që të aplikoni lëngjet thelbësore një nga një dhe zhyteni menjëherë në pluhur përpara se të filloni të nesërmen.

✔️ Aplikoni vetëm një sasi të vogël lëngjesh në të njëjtën kohë për të shmangur shtrembërimet ose ngjitjen e padëshiruar.

✔️ Hiqni butësisht pluhurin e tepërt pas çdo përdorimi.

✔️ Jepini vetes kohë në çdo hap të rrugës për të arritur rezultatin më të mirë të mundshëm.

✔️ Ndiqni kufijtë kohorë specifikë për Activator - Top Coat.

✔️ Aplikoni një sasi të mjaftueshme aktivizuesi për të siguruar që pluhuri të vendoset në mënyrë optimale dhe të mos krijohen re ajri në skajet. Mos harroni majën dhe skajet e gjilpërës.

✔️ Përpiquni të plotësoni të gjithë dorën përpara se të mblidhni tepricën me gjilpërë.

✔️ Hiqni lëngjet menjëherë pas përdorimit për të parandaluar që produkti të qëndrojë.

✔️ Pastroni aplikuesit pas çdo manikyr duke i njomur për afërsisht 1-2 orë në mbajtësin e kunjave.

Misri perguntas shpeshherë

Heqja është e shpejtë dhe e lehtë. Mund të hiqet deri në 15 minuta me kompletin tonë të heqjes ose me uthull 100% të pastër.

Bojë zgjat për 4 javë pa u gërvishtur apo lënë

Me vetëm një zemër, ju mund të bëni 30 manikyr.

Është e qartë. Bojrat tona gjithashtu mund të aplikohen lehtësisht për një ose dy persona.

Është e qartë. Bojrat tona janë projektuar për të mbuluar sipërfaqen natyrore, akumulimet dhe urat.

Nuk ka problem, mund të eksperimentoni me bojërat tuaja për 30 ditë dhe, nëse nuk ju pëlqejnë, mund t'i ktheni ato.