Aplikoni manikyrin e thonjve në mënyrë të sigurt dhe efektive

Hapi 1 - Përgatitja e thonjve

- Pastroni thonjtë me një mbartës.

*Kjo do të ndihmojë në heqjen e çdo mbetjeje apo vaji lustrim.*

- Fshijeni gozhdën me një skedar buffer për të rritur ngjitjen e pluhurit të zhytjes (Dip Powder).

- Lidhni thonjtë tuaj në formën e dëshiruar dhe shtyni butësisht kutikulat.


Hapi 2 - Aplikimi i shtresës bazë dhe bazës pluhur

Ky hap është thelbësor për t'i siguruar thonjve tuaj një bazë solide që do të ndihmojë në parandalimin e ngritjes dhe do të lejojë që ngjyra të ngjitet fort në thonjtë. Së fundi, shton një shtresë mbrojtëse.

- Aplikoni një shtresë të hollë Base Coat në një gozhdë, duke i kushtuar vëmendje kutikulave.

- Zhyt gozhdën në bazën e pluhurit.

- Prisni 15 sekonda.

- Hiqni pluhurin e tepërt.

- Përsëriteni operacionin në çdo gozhdë.


Hapi 3 - Veshja bazë dhe ngjyra

- Aplikoni një shtresë të hollë Base Coat në një gozhdë, duke i kushtuar vëmendje kutikulave.

- Zhytni gozhdën në ngjyrën (Dip Powder) dhe prisni rreth 15 sekonda.

Lajeni pluhurin e tepërt me furçë.

- Përdorni një shtytës të kutikulave për të hequr çdo papërsosmëri.

- Përsëriteni operacionin në çdo gozhdë.

*Nëse është e nevojshme, aplikoni një shtresë tjetër të Base Coat dhe Color në çdo gozhdë derisa të arrihet intensiteti i dëshiruar i ngjyrës. Disa ngjyra janë më të errëta se të tjerat dhe kërkojnë vetëm një shtresë, ndërsa të tjerat mund të kenë nevojë për dy.


Hapi 4 - Aktivizuesi

- Aplikoni një shtresë të hollë Activator (Activator) në të gjithë thonjtë.

- Prisni 5-8 minuta dhe përdorni skedarin buffer.

- Aplikoni një shtresë të dytë të hollë të Activator dhe prisni 3 minuta

*Gjatë këtij hapi, shtresat do të ngurtësohen pa përdorimin e një llambë UV. Aktivizuesi ynë forcon pluhurin.*


Hapi 5 - Veshja e sipërme

Kjo është faza e fundit e manikyrës. Në këtë hap, ne do t'i shtojmë shkëlqim thoit për një përfundim WOW dhe mbyllim gjithçka.

- Aplikoni një shtresë të hollë të shtresës së sipërme në të gjithë thonjtë

*Në këtë mënyrë mbyllim ngjyrën.*

- Prisni 3 minuta.


Hapi 6 - Përfundimi

-  Aplikoni një shtresë të dytë të Top Coat për më shumë shkëlqim dhe qëndrueshmëri.

- Prisni 3 minuta.

Shijoni rezultatin.


Këshillat tona

✔️Mos përdorni kremra për kujdesin e duarve/thonjve përpara aplikimit, pasi sipërfaqja e yndyrshme redukton ngjitjen.

✔️ Sigurohuni që të aplikoni lëngjet thelbësore një nga një gozhdë dhe menjëherë zhyteni gozhdën në pluhur përpara se të kaloni te gishti tjetër.

✔️ Aplikoni vetëm një shtresë të hollë lëngjesh për të shmangur shtrembërimet ose trashjet e padëshiruara.

✔️ Pastroni butësisht pluhurin e tepërt pas çdo përdorimi.

✔️ Merrni kohën tuaj ndërmjet çdo hapi për të arritur rezultatin më të mirë të mundshëm.

✔️ Ndiqni kohët e specifikuara të pritjes ndërmjet Activator - Top Coat.

✔️ Aplikoni një sasi të mjaftueshme Activator në mënyrë që pluhuri të ngjitet në mënyrë optimale dhe të mos krijohen flluska ajri në skajet. Mos harroni majën dhe skajet e thoit.

✔️ Gjithmonë prisni të plotësoni të gjithë dorën përpara se të hiqni tepricën me furçë.

✔️ Mbyllni lëngjet menjëherë pas përdorimit për të parandaluar ngurtësimin e produktit.

✔️ Pastroni aplikuesit pas çdo manikure duke i njomur për rreth 1-2 orë në ruajtësin e furçës.

FAQ

Heqja është e shpejtë dhe e lehtë.
Mund ta hiqni atë në vetëm 15 minuta ose me kompletin tonë të heqjes ose me aceton 100% të pastër.

glazura pluhur zgjat deri në 4 javë pa plasaritur ose copëtuar

Me një ngjyrë të vetme mund të bëni deri në 30 manikyr

Sigurisht! Llakët tanë mund të aplikohen lehtësisht edhe në thonjtë e këmbëve.

Absolutisht! Llakët tanë janë krijuar për të bërë mbulim të thonjve natyralë, rindërtim dhe këshilla.

Nuk ka problem, ju mund t'i provoni manikyrin tuaj për 30 ditë dhe nëse nuk ju pëlqejnë, mund t'i ktheni.