Hiqeni bojën nga një copë shpejt dhe lehtë

Hapi 1

Sfiloni butësisht në pjesën e sipërme të manikyrit, duke hequr shtresën e sipërme, me një skedar 100/180 gr.

*Kini kujdes që të mos lexoni më.


Hapi 2

Hiqni tampën transparente nga brezi dhe hiqni ujin nga ena bosh, më pas lëreni.

Tani hiqni ose hiqni hapësirat tona, duke u siguruar që ato të jenë plotësisht të mbuluara si unhas.


Hapi 3

Zgjat 15-20 minuta.

Më pas, hiqni mbetjet e manikyrit të thonjve me një pastrues të kutikulave dhe përdorni një disk të thatë për të hequr manikyrin.


Hapi 4

Më në fund, përdorni një skedar polidora nas unhas.

Tani përsërisni procedurën për mão-në tjetër.


Dicas 💅

Pas përfundimit të procesit, lajini shiritat mirë me mjete për të hequr çdo mbetje nga produkti dhe, nëse doni t'i mbani ato të forta dhe rezistente, shtoni disa pika vaj kutikulash nga Torrid Nails.