Hiqni pluhurin e smaltit shpejt dhe me lehtësi

Hapi 1

Lidheni butësisht kapakun e sipërm të smaltit, duke e lëmuar shtresën e sipërme, me skedarin 100/180 kokrra.

*Kini kujdes që të mos depozitoni shumë.


Paso 2

Lëreni kapakun transparent të shiritit dhe derdhni ujë të nxehtë në enën e zezë, më pas mbylleni.

Tani hiqeni heqësin në hapësirat, duke u siguruar që të mbulojë plotësisht pjesët.


Hapi 3

Hiqni çdo artikull për 15-20 minuta.

Më pas, hiqni mbetjet e manikyrit të thonjve me një pastrues të kutikulave dhe përdorni një pecetë të thatë për të pastruar manikyrin.


Hapi 4

Më në fund, përdorni skedarin e pastrimit të thonjve.

Tani përsërisni procedurën me dorën tjetër.


Këshilla 💅

Pas përfundimit të procedurës, mos harroni të lani mirë duart për të eliminuar çdo mbetje të produktit dhe, nëse doni t'i mbani ato të forta dhe rezistente, shtoni disa pika uthull në kutikulat e Torrid Nails.