Nagellak veilig en effectief aanbrengen

Haza 1 - Nagelvoorbereiding

- Reinig je nagels u takua me një heqës.

*Dit ndihmuan om nagellakresten eventuale të vajit që shihni.*

- Maak de nagel dof met een buffervijl om de hechting van de dip powder (Dip Powder) te pije.

- Shih nagels in de gewenste vorm en duw de nagelriemen voorzichtig terug.


Kapa 2 - Basislaag en Poederbasis Aanbrengen

Ky hap është thelbësor nëse thonjtë janë në një bazë solide, kështu që ju duhet të bëni ngritjen në mënyrë që të hiqni qimet nga fundi i thonjve. Tot slot voegt het een beschermende laag toe.

- Breng een dunne laag Pallto bazë aan op een nagel, let op de nagelriemen.

- Dip de nagel në de Poederbasis (pluhur bazë).

- Shiko 15 sekonda.

- Borstel overtollig poeder weg.

- Herhaal dit voor elke nagel.


Haza 3 - Basislaag en Kleur

- Breng een dunne laag Pallto bazë aan op een nagel, let op de nagelriemen.

- Lyejeni nagelin në de Kleur (Dip Powder) për 15 sekonda.

Borstel het mbitollige poeder weg met de kwast.

- Gebruik een nagelriemduwer om eventual onvolkomenheden te verwijderen.

- Herhaal dit voor elke nagel.

*Nyjë indien, breng een ekstra laag Pallto bazë në Kleur aan op elke nagel totdat de gewenste kleurintensiteit është bereikt. Sommige kleuren zijn donkerder dan andere en hebben slechts één laag knotig, terwijl andere twee lagen veroisen.


Kalimi 4 - Aktivizuesi

- Breng een dunne laag Aktivizues (Aktivizues) në një mënyrë tjetër.

- Shiko 5-8 minuta në pamjen e tamponit.

- Aktivizohu për 3 minuta

*Tijdens deze stap worden de lagen uitgehard zonder llampa UV. Onze activator hardt het poeder uit.*


Kalimi 5 - Veshja e sipërme

Kjo është faza e fundit e manikyrës. Tani për tani unë dua që ju të më shikoni dhe dua që në radhë të parë të jeni të tmerruar.

- Breng een dunne laag coat top aan op alle nagels

*Op deze manier verzegelen we de kleur.*

- Shiko 3 minuta.


Haza 6 - Afwerking

-  Breng een tweede laag Top Coat aan voor meer glans en duurzaamheid.

- Shiko 3 minuta.

Geniet van het rezultoi.


Këshilla Onze

✔️Gebruik geen hand/nagelverzorgingslotions voor de toepassing, omdat een peaks oppervlakte de hechting vermindert.

✔️ Zorg ervoor dat je de essentiële vloeistoffen één voor één op elke nagel aanbrengt en dompel de nagel onmiddellijk in het poeder voordat je naar de voltande vinger gaat.

✔️ Breng slechts een dunne laag vloeistoffen per keer aan om vervormingen of ongewenste verdikkingen te voorkomen.

✔️ Borstel zachtjes het overtollige poeder weg na elk gebruik.

✔️ Nuk keni pse të shqetësoheni për rezultatin më të mirë.

✔️ Volg de gespecificeerde wachttijden tussen Activator - Top Coat.

✔️ Breng voldoende Aktivizues dhe zodat het poeder optimale për të arritur në gjen luchtbellen një an de randen vormen. Vergeet no punt en de randen van de nagel.

✔️ Shikoni të gjithë dorën me fytyrë të plotë, mbani mend se është e mbingarkuar nga kwast verwijdert.

✔️ Sluit de vloeistoffen direct na gebruik om te voorkomen dat het het product uithardt.

✔️ Reinig de applicators na lke manikyr deer ze oncer 1-2 uur në de furçe kursyes mbi të dompelen.

Shih voorkomende vragen

Verwijderen është snel en gemakkelijk.
Je kunt het in slechts 15 minuta verwijderen u takua një herë verwijderingsset me aceton 100% të pastër.

het poederglazuur gaat tot 4 weken mee zonder barsten e afschilferen

Me një ngjyrë të vetme mund të bëni deri në 30 manikyr

Natuurlijk! Onze nagellakken kunnen ook gemakkelijk op teennagels worden aangebracht.

Absolutisht! Llakët tanë janë krijuar për të bërë mbulim të thonjve natyralë, rindërtim dhe këshilla.

Problem i përgjithshëm, e di që është testuar për 30 ditë dhe më pas nuk ka asnjë problem